din nettside på én dag

Sven

om sven

Hei! Jeg er Sven og jeg kan lage nettstedet ditt!

Min jobb er å kutte gjennom støyen og hjelpe deg med å visualisere, lage og automatisere ideene dine, merkevaren din og veksten din.

La meg hjelpe til med å gjøre din visjon til virkelighet!

aerialis web & media

ta kontakt

Noen ganger er det å strekke ut hånden og ta noen andres hånd begynnelsen på en reise. Andre ganger er det å la en annen ta din.

Uansett hva målet ditt er, er jeg her for deg!

aerialis web & media

arrow_up_sleek_50x50.png

KAMBOKLINIKKEN ønsket en generell presentasjon av bedriften og bedriftens tjenester. I tillegg var timebestilling og abbonenmentshåndtering en viktig funksjon.

På EQUUS AERIALIS SHOWJUMPINGs nettside er bloggfunksjonaliteten det aller viktigste. Her blogges det om hest som livsstil. Integrasjon av SoMe er også en viktig funksjon.

BRITA UNIK ønsket seg kun en enkel landingsside med presentasjon av hennes ullprodukter. I tillegg ville hun ha en enkel kontaktfunksjon og SoMe lenker.

AERIALIS KITES er en internasjonal drageflygingsportal med et omfattende bloggarkiv. Merkevarebygging er viktig og nettstedet er tett integrert med Facebook, Instagram, TikTok og YouTube.

BIOLIGHT EQUINE ønsket en produktpresentasjon på en enkel landingsside med

© 2017 - 2022 - AERIALIS Web & Media - Sven Arnesen

web design

Webdesign er prosessen med å lage nettsider. Den omfatter flere forskjellige aspekter, inkludert nettsidelayout, innholdsproduksjon og grafisk design.

Mens begrepene webdesign og webutvikling ofte brukes om hverandre, er webdesign teknisk sett en undergruppe av den bredere kategorien webutvikling.

aerialis web & media

Sven arnesen

Sven A

«Målet til en designer er å lytte, observere, forstå, sympatisere, syntetisere og skaffe seg innsikt som gjør ham eller henne i stand til å «gjøre det usynlige synlig».

–Hillman Curtis

ta kontakt

aerialis web & media