metode
Wireframing

En såkalt wireframe er enkle, visuelle skisser med forslag til strukturen, funksjonaliteten og sammenhengene på nettsidene dine og fungerer som arbeidstegninger for selve utformingen.

Å design sidene i gråfarger for deretter å legge på fargene til slutt, hjelper til med å designe med og for innholdet, og ikke på bekostning av det.

Ved bruk av blyant og papir lager vi ulike varianter av grått når vi skisserer og «wireframer» opp designet til nettstedet. Deretter tar vi i bruk farger, forsiktig og ett og ett et element om gangen. Denne metoden forhindrer at nettstedet blir overdesignet.

icon_jigzaw_orange

En «wireframe» er kort og greit enkle skisser av nettstedet ditt. En arbeidstegning som det ferdige nettstedet blir basert på.

Med wireframing legger vi vekt på å designe med og for innholdet. Vi vektlegger struktur, funksjonalitet og sammenhengene fremfor farger, fonter, logoer og … bling.

Blyant og papir er de viktigste verktøyene for wireframing, eller skissering om du vil. 

Ja, i tillegg til hjernevirksomheten selvsagt!

Med gode wireframes brukt som arbeidstegninger skjer utviklingen av nettstedet betydelig raskere.

Med gode wireframes blir utviklingen og prosessen kostnadseffektiv. Det er jo aldri feil!

TA KONTAKT

Tel: +47 930 53 101

E-post: media@aerialis.no

Roald Amundsensgt. 15

1524 Moss

2002 - 2018© AERIALIS Web & Media

❤ WordPress & Elementor

Til toppen

Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på vårt nettsted.

Vennligst bekreft at du aksepterer våre tracking cookies. Eller du kan avslå tracking slik at ingen informasjon verken lagres eller sendes til tredjeparter når du bruker våre nettsider.