nettsiden

DItt VIRTUELLE UTSTILLINGSVINDU

Fra idèer og skisser til ferdig produkt
Raskt og kostnadseffektivt

vekstdrevet webdesign

Vekstdrevet webdesign er en interaktiv, løpende prosess hvor endringer skjer kontinuerlig der nettsiden er i konstant utvikling.

Prosessen involverer analyse av hva besøkende gjør på nettsiden og avdekker hva som virker og hva som ikke virker. Slik er nettsiden i stadig forandring i takt med kundens og markedets forventninger.

Sammen skaper vi resultatene, raskt og kostnadseffektivt!
Illustrasjon
Illustrasjon Sosiale Media

effektivt og målbart

Nei, vi bruker ikke tre måneder på planlegging, produksjon og programmering. Vi lanserer siden kjapt, og så bruker vi tiden fremover til testing, optimalisering og justeringer alt etter hva vi ser funker for deg. Det kan være detaljer som å bytte av farge på en knapp eller fjerning av noen elementer.

Dette tester vi sammen med deg ved å kartlegge hvordan besøkende bruker nettsiden din. Deretter tar vi et skritt tilbake og analyserer resultatene og gjør eventuelt nye justeringer.

responsive nettsider

Med nærmere to milliarder smarttelefonbrukere er det definitivt behov for å ha nettsider som er kompatible og kan vises riktig på alle skjermstørrelser. Fordelene er enorme siden mer enn 50 prosent av all surfing foregår ved hjelp av mobiltelefonen!

En responsiv nettside kan vises på alle skjermstørrelser. Avhengig av type enhet brukeren benytter seg av vil designet automatisk strekke seg eller krympe for å passe til skjermen.

dine fordeler med vekstdrevet design

Fleksibilitet

Med fleksibiliteten holder du tritt med de stadig nye trendene, formatene, mulighetene og ikke minst markedsføringsmetodene.

Analyse og økt prestasjon

Vekstdrevet webdesign er en smartere måte å gjøre markedsføring på hvor analyse, markedsføring og justering av websider møtes og øker prestasjonen.

Kostnadseffektivitet

Små, men effektive steg er mye mere kostnadseffektive enn store og tunge. Du får kort og greit mer valuta for pengene.

Sesong og kampanje

Sesong- eller kampanjeorientert virksomhet? Det er ikke noe problem med vekstdrevet design. Med noen enkle grep justerer vi nettsiden tilsvarende.

Basert på resultater

Med gode analyseverktøy finner vi ut av hva som virker og hva som ikke virker. Da er det enkelt å gjøre endringer som forbedrer resultatet ditt.

Siden lanseres raskere

Du trenger ikke å vente på at en omfattende nettside skal bli ferdig. Vi lanserer litt om gangen og bygger videre på resultatene.

så hva venter du på?

Ta kontakt nå for en uforpliktende prat i dag

...så er du kanskje på nett i morgen!

Image Source: WOCinTechChat, Icon Finder